Etichete Decorative

Etichete pentru design de ambalaje

Etichete pentru design de ambalaje

Etichete cu efect No-Label, metalic sau imprimate in 12 culori. Putem da produselor dvs. cea mai atractiva prezentare. Alba Print dispune de tehnologii si utilaje unice, putand astfel combina tehnici diferite de imprimare si pana la 12 culori intr-un singur ciclu de productie.
Etichete cu efect metalic

Etichete cu efect metalic

Prin etichetele Metallex, Alba Print a dezvoltat o solutie pe baza de film din poliester, nepoluant, care inlocuieste vechile etichete imprimate cu folio. Acest film are o suprafata metalizata, lasand posibilitatea folosirii tuturor procedeelor de imprimare la o calitate imposibil de atins pana acum cu materialele metalice. In plus aceasta tehnologie permite crearea unor efecte noi care nu pot fi realizate prin tehnologia traditionala cu folio. Metalex este prezent in trei variante:

Metallex Brush cu efect de aluminiu din pensula, Metallex Top pentru culori metalice fine si degradeuri si Metallex Classic pentru linii suprafete stralucitoare.

Etichete cu efect No-Label-Look

Etichete cu efect No-Label-Look

No-Label-Look este un efect optic care face eticheta practic invizibilă. Acest lucru este posibil datorită materialelor și adezivilor foarte transparenți. Aplicațiile pentru acest tip de etichetă sunt variate, cel mai frecvent fiind utilizată pentru sticle cu conținut transparent. Un sistem de aplicare a etichetelor foarte flexibil poate înlocui cu succes vechile tehnologii de imprimare direct pe recipient. Tehnologia noastră de imprimare permite aplicarea a până la 12 culori, cerneluri metalice și embosare cu folio.
Etichete translucide cu efect tridimensional

Etichete translucide cu efect tridimensional

Acest tip de eticheta permite folosirea fetei interioare a etichetelor ca suprafata publicitara, facilitand organizarea promotiilor fara a folosi o eticheta suplimentara si obtinerea unor efecte interesante cum este cel de profunzime.
Etichete in relief

Etichete in relief

Noile etichete in relief ofera produselor o dimensiune suplimentara prin efectele exceptionale care pot fii realizate, de la natural pana la tehnic. Design palpabil in adevaratul sens al cuvantului. Etichetele in relief pot fi combinate cu toate tipurile de filme (albe, transparente sau metalice) si impreuna cu diferite tehnici de imprimare. Efectul este disponibil intr-o varietate de culori.