Etichete Multifuncționale

Etichete pentru identificare facila

Etichete pentru identificare facila

Etichetele Alba Print creaza ordine in fluxul de marfuri. De la marcarea produselor, codificare si identificare la marcaje si etichete speciale. De la un singur pachet la baxuri si unitati de transport. Normele de informare a consumatorului, textele multilingve si ciclul scurt de viata al produselor cer flexibilitate maxima. Folosirea  etichetelor pre-tiparite in rola si imprimarea ulterioara a datelor variabile cu sistemele Alba Print ofera un raport ideal costuri-beneficii si flexibilitate maxima.
Etichete pre-tiparite pentru imprimarea ulterioara a datelor variabile

Etichete pre-tiparite pentru imprimarea ulterioara a datelor variabile

Folosirea etichetelor pre-tiparite in rola si imprimarea ulterioara a datelor variabile, inainte de aplicare, combina avantajul etichetelor decorative cu utilitatea informatiilor si a pretului pe aceste etichete. Pentru produse care au indicate greutatea, data de fabricatie, pretul sau orice alta informatie variabila, utilizarea etichetelor pre-tiparite creste impactul in vanzari si aduce flexibilitate productiei.
Etichete pentru inchideri multiple

Etichete pentru inchideri multiple

Sunt etichete care dau o noua dimensiune confortului. Ele permit inchiderea si deschiderea igienica a ambalajelor. Etichetele pentru inchideri multiple sunt produse din cele mai rezistente materiale la rupere si adezivi speciali, ceea ce face posibila folosirea lor pe ambalaje umede. Etichetele pot fi tiparite in 12 culori simultan, iar aplicarea lor se face automat din rola.
Sigiliu de protectie

Sigiliu de protectie

Multe categorii de produse au astazi nevoie de un sigiliu care sa asigure consumatorul de originalitatea produsului. Etichetele de la Alba Print ofera solutii eficiente de protectie care pot fi combinate cu etichete cu dubla functionalitate: specificatii imprimate pe etichete sau etichete pentru inchideri multiple.
Etichete pentru produse cilindrice

Etichete pentru produse cilindrice

Inforoll sunt etichete care se infasoara pe produse cilindrice si permit o suprafata teoretic nelimitata pentru informatii. In functie de varianta, eticheta poate fi infasurata de doua sau mai multe ori pe produs. Sistemul combinat de strangere /inchidere permite deschiderea si re-inchiderea etichetei fara nici-un fel de probleme.