Etichete Promoționale

Etichete multipack

Etichete multipack

Folosirea etichetelor atunci când 2, 3 sau mai multe ambalaje trebuie puse împreună, aduce mai multă flexibilitate și economie de materiale pentru ambalat. Varietatea materialelor auto-adezive și posibilitatea imprimării de informații în timpul etichetării face această soluție utilizabilă pentru diferite aplicații.
Promoții mai facile. Etichetele multipack de la Alba Print pot fi realizate într-o diversitate de forme, materiale și tehnici de imprimare. Exemplele sunt diverse: etichete transparente, etichete detașabile sau perforate pentru manevrarea produselor, etc. În acest fel efectul este dublu: promovare și abordare prietenoasă.
Etichete multistrat

Etichete multistrat pentru informatii

Infoform 3® Sunt etichete autocolante care permit 3 sau mai multe pagini pe care pot fi inscriptionate informatii suplimentare, prima dintrele ele fiind lipita de produs. Avantajele sunt:

- spatiul suficient pentru informatii de utilizare, promotii, limbi straine, continut;

- fixare solida pe produs;

- aplicare facila.

Etichete cu inscrisuri speciale

Etichete cu inscrisuri speciale

Magiccolours sunt etichete autocolante pentru a caror imprimare sunt folosite cerneluri speciale, disponibile in mai multe variante:

- cerneluri termice care raspund la rece sau cald;

- cerneluri foto-cromatice care devin vizibile la expunere UV

- cerneluri fluorescente, etc.

Magiccoulours creaza noi oportunitati pentru designul produsului sau pentru promotii. Sunt un stimulent pentru cumparatori, creaza efecte atractive, confera valoare suplimentara, garanteaza siguranta, etc.

Etichete cu efect de profunzime

Etichete cu efect de profunzime

Aceste etichete produc un efect surprinzator de profunzime. Principiul acestui efect are la baza interactiunea dintre un film special si o imagine tiparita in linii de raster.