albaprint > DESPRE NOI > Tehnologie

Tehnologie

veba

Pe baza aceluiași procedeu tehnic de obținere ca și etichetele, pliantele, fluturașii, broșurile, mapele de prezentare, revistele, cărțile de vizită, precum și gama largă a tipizatelor constituie un alt segment important al activității noastre, cu scopul de a veni în ajutorul clienților noștri în activitatea de gestionare și administrare a procesului  tehnologic, precum și de promovare cât mai eficientă a produselor proprii pe piata concurențială:

  • Etichete în rolă. Aceste etichete se produc pe mașina de tipar în rolă Gallus, dotată cu ultimele tehnici de tipărire și înnobilare. Se pot tipări 9 culori la o singură trecere a benzii de hârtie. Etichetele se rulează apoi în role având miezul și dimensiunea dorită de client. Se pot tipări atât cantități mari, cât și cantități mai mici de etichete.
  • Etichete și alte tipărituri în format plan. Mai multe mașini de tipărit offset marca Heidelberg, inclusiv cu 4 grupuri de culoare si umezire Alcolor, asigură o calitate excepțională a tiparului dorit de client precum și păstrarea unor nuanțe de culori identice de la o comandă la alta.
  • Tehnică de imprimare la cald și alte înnobilări. Mașina de tipar în rolă este prevăzută cu posibilitatea de decorare a produselor prin imprimare la cald. În afară de imprimarea la cald, etichetele vor putea spori în caracterul lor decorativ și prin alte procedee: lăcuire UV, laminare, fălțuire, biguire, etc.