Despre Alba Print

Alba Print a cunoscut o dezvoltare constantă în anii parcurși de la înființare.

 Atât din punct de vedere al dotării tehnice, cât și al pregătirii profesionale a colaboratorilor, societatea se află în topul tipografiilor.

0

Înființăm Alba Print în Petrești/ Alba

Societate cu capital integral elvețian. Activitatea începe cu o mașină de tipărit Heidelberg GTO, având un grup de culoare și 2 mașini de tipărit Ryobi.

0

Achiziționăm o altă mașină de tipărit

Heidelberg GTOZP 52 având 2 grupuri de culoare, precum și alte mașini și utilaje necesare în industria tipografică.
0

Dăm în funcțiune hala de producție din Petrești în Aprilie

Dotată cu cele mai ridicate standarde internaționale, hala dispune de o instalație de reglare a umidității și a climatului interior, indispensabile unei prelucrări optime a materiei prime.

0

Alba Print se transformă în societate comercială pe acțiuni în luna Martie

Partea elvețiană deține 90% din capitalul social.

0

Achiziționăm o nouă mașină de tipărit

Heidelberg GTOZP cu 4 grupuri de culoare și umezire pe bază de alcool.
0

Facem pasul decisiv pentru tiparul pe rolă

Achiziționăm o mașină Gallus, având 8+1 grupuri de cerneală și lăcuire UV.
0

Obținem certificatul de calitate ISO 9001

0

Achiziționăm o altă mașină de tipărit

Heidelberg Speedmaster 52 cu 4 grupuri de culoare și umezire pe bază de alcool.

Tehnologie

Etichete în rolă

Aceste etichete se produc pe mașina de tipar în rolă Gallus, dotată cu ultimele tehnici de tipărire și înnobilare. Se pot tipări 9 culori la o singură trecere a benzii de hârtie. Etichetele se rulează apoi în role având miezul și dimensiunea dorită de client. Se pot tipări atât cantități mari, cât și cantități mai mici de etichete.

Etichete și alte tipărituri în format plan

Mai multe mașini de tipărit offset marca Heidelberg, inclusiv cu 4 grupuri de culoare si umezire Alcolor, asigură o calitate excepțională a tiparului dorit de client precum și păstrarea unor nuanțe de culori identice de la o comandă la alta.

Tehnică de imprimare la cald și alte înnobilări

Mașina de tipar în rolă este prevăzută cu posibilitatea de decorare a produselor prin imprimare la cald. În afară de imprimarea la cald, etichetele vor putea spori în caracterul lor decorativ și prin alte procedee: lăcuire UV, laminare, fălțuire, biguire, etc.

Valorile Alba Print

Valorile unei companii reprezintă principiile fundamentale și credințele care ghidează comportamentul și deciziile organizației. 

Aceste valori nu sunt doar cuvinte pe hârtie; ele trebuie să fie încorporate în cultura organizațională și să ghideze deciziile de zi cu zi ale angajaților.

Atunci când valorile unei companii sunt autentice și implementate în practică, ele pot contribui la construirea unei imagini puternice și la succesul pe termen lung al afacerii.

client

Clientul este partenerul nostru

Satisfacerea nevoilor și dorințelor sale se află în centrul tuturor activităților noastre. Aspirațiile noastre sunt clienți prosperi și satisfăcuți.

inovatie

Inovația - O provocare

Inovația nu reprezintă pentru noi numai o necesitate economică, ci și o provocare permanentă de a răspunde nevoilor pieței, și de a ne orienta spre altele noi.

colaboratori

Colaboratori motivați

Capitalul nostru cel mai important sunt colaboratorii care se află în legătură strânsă cu clienții. Noi îi susținem, îi încurajăm și îi motivăm în a menține un contact permanent cu clienții.

relatiidurabile

Relații durabile cu furnizorii

Cultivăm o relație strânsă cu furnizorii. Baza unui parteneriat de lungă durată constă într-o identificare a acestora cu cerințele noastre de calitate, precum și cu filozofia noastră de acțiune.

responsabilitatemediu

Responsabilitate față de mediu

Ne străduim de asemenea să orientăm constant producția noastră în sensul protejării mediului înconjurător.

calitate

Calitate fără compromis

Ne străduim să îmbunătățim constant tiparul și prestația noastră, de la care nu dorim să facem nici un rabat.